Как часовниците vostok europe съчетават традиция и стил в едно?

Ако търсите атрактивен и едновременно с това стабилен начин за измерване на времето, който да работи безотказно, то сте на правилното място.

В страниците на timer.bg можете да се запознаете с редица световно известни производители и техните модели, които от коти по-неустоими. В богатия каталог ще срещнете както популярните японски механизми, така и небезизвестните швейцарски модели, а също и не малко дизайнерски предложения. Ако обичате съчетанията на полезното с приятното, то можете да се запознаете с интересните и изключително здрави vostok europe от timer.bg, които се появяват през 2003, но бързо печелят симпатиите на хора от десетки страни и то поради умението си да предлагат качество и история. На следните редове ще се запознаете видите как часовниците vostok europe съчетават традиция и стил в едно. Получена от сливането на литовската компания Vilnius Koliz и заводът Восток, Vostok-Europe има за цел производство на серия, която да предложи нова визия и едновременно с това да е изработена качествено. Още с представянето на първите си модели, компанията придобива огромен успех, а колекциите се произвеждат в ограничени количества. Имената, на които се кръщават колекциите, носят символиката и признанието на различни руски постижения на науката и технологиите от недалечното минало.
Как часовниците vostok europe съчетават традиция и стил в едно?
Например, сред текущите колекции са Almaz , носеща името на руска космическа станция, която е била част от секретна военна програма, както и Anchar – колекция за любителите на подводното гмуркане, чието име произхожда от руската подводница K-162, която може да се види, като изображение на задния капак на часовниците. Това са не само приятни на външен вид часовници, изработени с вкус и стил, но и предложени в изключително чаровна опаковка, поднесена във вид на миниатюрна чантичка с отвертка, която служи за смяна на каишките. Всеки модел се предлага с допълнителен брой каишки за смяна. Относно качеството – то и тук става дума за безупречно отношение и като материали и като изработка. Моделите се задвижват от японски автоматични механизми или кварцови хронографи.

Други интересни модели са например тези от колекцията Energia Rocket – посветени на ракетата-носител, наречена „Енергия“, която е била разработена с цел изстрелване на тежки товари в ниска орбита около Земята. Последните модели са в традиционния стил за Vostok Europe и колекцията Energia. Други изключително атрактивни предложения могат да се видят в дамската колекция – Undine, която компанията посвещава на митологичните същества ундини, които са наричани също нимфи и русалки. Това, както се подразбира от музата на самата колекция, са часовници с добра водоустойчивост от 20 ATM. В колекцията могат да се намерят и модели с хронограф, задвижван от кварцовия механизъм на Seiko VK64. Други колекции на восток са например Lunokhod-2, който е в чест на Луноход 2, който обикаля лунната повърхност в продължение на месеци през 1973 г. и Expedition North Pole – в чест на плаващата станция „Северен полюс 1“, с помощта на която са се провеждали хидрогеоложки и географски проучвания в района на Северния полюс преди 75 години.

В timer.bg, можете още да потърсите точният за вас часовников механизъм и други подробни параметри във филтъра. Ако пък имате любима марка, като vostok europe или друга, можете да направите същото, като селектираните резултати ще ви излязат само за определената марка. Изборът е достатъчно богат и предложенията могат да ви изненадат, уверете се сами.