Можете ли да пазарувате храни без глутен по-изгодно?

В случай, че и вие сте се ориентирали към по-здравословния начин на живот, навярно сте запознати с полезността от консумацията на храни без глутен.

В днешната ни публикация ще ви разкажем малко по-подробно за това какво представлява глутенът, кога се налага да го избягвате и откъде да пазарувате по-изгодно храни без глутен.

Глутенът е растителен протеин, който се среща в пшеницата и ръжта, както и техните производни. Понякога хората развиват непоносимост към него и затова се налага консумацията му да бъде ограничена. Напоследък обаче все повече потребители започнаха да се интересуват от понятието „gluten free“, което обозначава наличните в маркета храни без глутен (виж тук). Ако и вие се интересувате от тях – нашият съвет е да посетите био магазин lifestore.bg, в който се предлагат изцяло лишени от глутен в състава си храни и напитки. Причината все повече хора да търсят храни без глутен е не толкова в това, че самият протеин е по някакъв начин вреден за хората без алергии към него, а заради лошата практика в хранителната индрустрия да се добавя изкуствено глутен към продуктите, откъдето последват и проблемите. Именно завишеното количество на протеина и това, че той е трудноусвоим в организма предизвиква различни неразположения най-често с храносмилателната система.

Можете ли да пазарувате храни без глутен по-изгодно?

Разчитайки на храните без глутен от lifestore.bg вие си осигурявате по-голяма сигурност по отношение на това, което консумирате и най-важното – запазвате здравето си, без да си създавате излишни проблеми чрез храната. А сега да се върнем на последната част от поставените въпроси – можете ли да пазарувате храни без глутен по-изгодно. Както знаете – био продуктите са малко по-скъпи от обикновените такива, което означава, че не всеки човек може да си позволи да прави разходи за храна без глутен всяка седмица. Пазарувайки от предложения от нас био магазин обаче на lifestore.bg – не само можете да пазарувате на по-ниски цени, но и да се възползвате от бонус точките, които получавате при всяка покупка и които се натрупват във вашия акаунт. С тях също можете да пазарувате, при това безплатно, като при отварянето на даден продукт цената му е изписана не само в лева, но и в бонус точки. Изгодно, нали? Не губете време, а разгледайте предлаганите храни без глутен, още сега от lifestore.bg.