Какъв вид дрегер за алкохол използват в КАТ?

Всяка година в страната има хиляди пострадали и стотици жертви от пътно-транспортни произшествия по пътищата.

Тези инциденти в много от случаите се дължат на шофьори, които са седнали зад волана под влиянието на алкохол. Мислят си, че са добри шофьори и са достатъчно адекватни, за да се приберат благополучно у дома, но не подозират колко опасно е да караш кола в такова състояние, защото реакциите на човек са в пъти по-забавени и непълноценни.

Какъв вид дрегер за алкохол използват в КАТ?

Българската пътна полиция – МВР КАТ използва висок клас дрегер за алкохол за своите проверки, производство на световния лидер на пазара DRAGER Safety от Германия. Тези устройства може да намерите в каталога на електронния магазин на ЕЛКОМЕД ЕООД – AlcoholTester.

В сайта има голямо разнообразие от най-добрите световни производители на алкохолтестери. Налице е разнообразие от дрегери за алкохол за професионална и персонална употреба, които се различават по своите характеристики и параметри, респективно цена. Всички оферти са на достъпни цени, в които се предлагат завършени комплекти за работа без потребност от допълване – освен основния електронен апарат, са включени всички необходими аксесоари (достатъчно мундщуци, резервни батерии), инструкции за експлоатация на български и английски език, СЕ/TUV-сертификат и минимум една година гаранция от производителя. Всички продукти са в наличност, което гарантира доставка в максимално кратки срокове – до два работни дни.

Проверката с дрегер за алкохол е най-добрата гаранция за безопасност както на пътя, така и на работното място. Поради тази причина много работодатели се възползват от изгодните оферти и поръчват устройства, с които да проверят служителите си, както и да реализират контрол на достъпна в различни сгради, учреждения, предприятия и спортни зали.

Фирмата предлага безплатна доставка до вашата врата или офис на Спиди. Няма значение в кое населено място живеете и каква е стойността на поръчката, ЕЛКОМЕД ЕООД поема всяка една куриерска такса. Също така можете да бъдете консултирани от специалист като позвъните на номер 0888-513916. Изберете качеството, което е само на един клик разстояние на Аlcoholtester.bg. За да преминете към уебсайта, кликнете тук.