Характеристики на съвременните офис площи

Фортън България за бизнеса с офис площи у нас!

Офис площи – що за понятие е това и дали у нас реално има истински офис площи от съвременен тип? За да си отговорим на този въпрос нужно е първо да споменем основните характеристики на една офис площ. Тоест, каква трябва да бъде тя, къде да се намира, какво да предлага на ползвателите си? За всичко това ще поговорим с утвърдените у нас професионалисти в бранша – Фортън България! Кои са те, обаче? Фортън са ключов стратегически партньор на световноизвестните в бранша Cushman & Wakefield. Освен това са част от семейството на най-голямата у нас компания за недвижими имоти AG Capital. Консултанта по бизнес имоти, може да предложи на клиентите си платформа за достъп до множество инвеститори и фирмени компании в над 70 държави по света. Това, което ще получите е висок стандарт на обслужване и несъмнено висока доза професионално отношение към нуждите ви от бизнес имот или инвестициите в изграждането на такъв. Ето и малко повече за офис площите у нас…

Офис площи в България – характеристиките на една съвременна офис площ

Като цяло понятията офис площ и офис сграда се допълват взаимно. Както офис площите не могат без съществуването на офис сгради, така и офис сградите са част от големите бизнес площи. Разбира се една офис сграда днес може да съществува напълно самостоятелно в градската среда, но това е било характерно за нея по скоро в миналото. Днес повечето предприемачи се стремят да осигурят на своите наематели и купувачи – цялостно бизнес преживяване. Що за преживяване е това и от какво се определя? Днешните работници са силно финансово мотивирани, но не само. Те са значително по-образовани и търсят начини да подобрят своята офис продуктивност. За да се случи това, обаче е нужно средата им за работа да бъде иновативна, интерактивна и доста разнообразна – така прословутото „прегаряне“ в професията ще бъде елиминирано до голяма степен.

Представете си офис площта, като един малък бизнес град в градът. Тоест офис площите имат самостоятелен живот, инфраструктура, обитатели, събития – но са тясно свързани с всичко в големият град, чрез инфраструктурата на района, в който са изградени. Една офис площ е компилация от самостоятелни или в ансамбъл офис сгради, още открити пространства за отдих на работещите в района, жилищни комплекси, където те да живеят, подземни и надземни паркинги, места за хранене, за спорт. Всичко това дава възможност на офис работниците не само да работят, но и да се забавляват, да излизат навън, да живеят в района на работното си място – това наричаме цялостно офис или бизнес преживяване, което пък от своя страна прави работниците в офиса по-близки и създава условия за колектив и мини общество.

Ако си мислите, че подобни офис площи у нас няма, то много грешите. Такива има изградени в столицата, градове, като Пловдив, Бургас и други. Те са напълно функционални, използваеми и допринасят за развитието на рентабилната бизнес среда в страната.

Бъдете съвременни бизнесмени и се доверете на Фортън за вашите сделки с проектите за изграждане на офис площи или последващото им отдаване под наем, продажба, наемане или закупуване. Отидете на www.cwforton.com сега!