Ферма Шайен – био продукти, сок и вино от арония

Ферма Шайен се намира в югоизточна България близо до град Приморско.

Всичко започва още през 2012 година с няколко декара плодородна земя, насадена с малко на брой семена на зеленчуци. Днес продукцията на фермата е лидер на българския пазар, а марката е олицетворение на перфектно съотношение между вкус, цена и качество. Хората, които живеят в покрайнините на ферма Шайен, се чувстват изключително облагодетелствани да имат на разположение толкова много пресни и свежи био продукти директно от производителя, което стимулира собствениците да произвеждат все по-големи количества с всяка изминала година.

Сок от арония от ферма Шайен

От изминалата година фермата реши коренно да разнообрази услугите, които предлага и започна да развива селски и конен туризъм, което дава шанс на хора от всякаква възраст да се потопят в багрите на селския живот и да усетят удоволствието от спокойствието в околността.

Работи съвместно с друга по-малка семейна ферма в русенска област – Градина ООД, която има големи площи за ябълки и арония. В онлайн магазина на ферма Шайен Ferma-shayen.com може да намерите много био продукти, направени именно от арония и ябълки като сок, сироп или вино.

Аронията е била известна в Северна Америка още по времето на индианците, които са я използвали най-вече заради многото й лечебни свойства. С времето тя губи широката си употреба, а в днешно време се забелязва отново популяризация заради необикновената тенденция към консумацията на супер храни.

Разгледайте предложенията на сайта и изберете продукт като сок или вино от арония, който най-много ви допада. Всички оферти са на ниски цени и са с клинично доказан ефект. Вино от арония може да закупите в опаковка от 10 литра за 35 лева. Може да поръчате артикул от електронния магазин лесно и бързо от сайта без да се регистрирате или с обаждане на телефонен номер 0894663102, на който може и да зададете въпросите си, ако имате такива и ще ви бъде подробно обяснено всичко неясно за продукцията на ферма Шайен.