Как се прилага рициново масло за коса?

Уверени ли сте в здравината на своята коса?

Много пъти сме ставали свидетели на клипчета, в които различни влогъри показват как да си направите дадена прическа, използвайки топлинна обработка на косъма. В резултат на това обаче косата им остава между щипките на пресата или машата, а те гледат невярващи в огледалото какво току-що са извършили. За да не изпитвате притеснения, че вашата коса един ден може също да реши да избяга от главата ви – най-добре е да се погрижите за нея навреме.

Най-естественият начин да сторите това е с редовната употреба на рициново масло за коса от biofetish.com. От био магазина гарантират, че предлаганият от тях 100 мл. продукт е рафиниран и сертифициран, накратко 100% натурално масло. То не съдържа разтворители или химикали като повечето продукти, които ще срещнете в магазините за коса, а още по-добрата новина е, че освен за подхранване на скалпа можете да го използвате и за хидратиране на кожата. Приложенията на този природен дар обаче съвсем не свършват тук. Как да прилагате рициново масло за коса върху себе си – ще научите в следващите няколко изречения.
Как се прилага рициново масло за коса?
От Biofetish подробно са описали вариантите, в които рициновото масло се добавя към крема за ръце, към шампоана ви и други. Домашните маски за заздравяване с него обаче са в пъти по-ефикасни от прибавянето му към не натурални продукти за коса. Можете да нанесете своето рициново масло за коса директно върху скалпа и по дължината на косъма, като оставите да престои 40-60 минути и след това да отмиете. Друг вариант е да си направите маска от маслото смесено с тривитаминол, която ще стимулира не само растежа, но и цялостното благосъстояние на косата ви. Както се казва – не знае само този, който не е опитал. Не стойте в незнание – подхранете косата си с рициново масло за коса от био магазин.