Паник атаката е много по-разпространена при женската част от обществото

Напоследък, все повече млади хора стават жертва на вече добре познатата ни паник атака.

Всеки, който по една или друга причина се е сблъсквал с нея знае колко ужасяваща може да бъде тя. Комбинацията между физическите и психически симптоми, би могла да доведе до неприятни усещания. Важно е да кажем, че паник атаката не би могла да доведе със себе си повече усложнения и по принцип, въпреки че е вписана в медицинския регистър, не се води като болест.

При хората страдащи от такова паническо разстройство, всеки един проблем независимо от какво естество, дали на работа или вкъщи, води до по-сериозен стрес, който дава своя отзвук.

паник атака

В резултати от проучвания е доказано, че доста по-често жертва на паник атака са жените. Средната възраст на страдащите от това разстройство е 20-30 години. Но е добре да знаете, че начини за справяне с паник атаката има и вие трябва да знаете как да управлявате това състояние.

Например, когато получим пристъп, едно от най-лесните неща, които можем да направим, е да потопим ръцете си в студена вода или да наплискаме лицето си с нея. Когато паниката ни завладее, е трудно да останем на едно място. Физическата активност в такъв момент винаги помага за сваляне на тревожността. Правилното и дълбоко дишане е от голяма полза в такава ситуация. Можете дори да опитате с хартиен или найлонов плик, в който да вдишате 10-тина пъти. Специалистите съветват да си повтаряме успокоителни фрази, от рода на: „Аз съм в безопасност и съм обичан „, като дори няколко пъти е достатъчно, за да се почувстваме по-добре.

А в комбинация с прием на хранителната добавка от NutriVision.bg – паник атаката изчезва. Поръчайте Panic Stop, вие веднага ще усетите положителната промяна. Можете да поръчате онлайн или като се обадите на тел.: 0 888 047 760. Бъдете един от хилядите хора, които се справиха с паник атаката чрез себепознание и прием на Panic Stop – доказано добро решение на проблема.