Новите технологии в ремонта на помпи дюзи

С развитието на автомобилостроенето и навлизането все повече на нови и технически усъвършенствани компоненти в устройството на превозните средства, сервизите са изправени пред необходимостта да отговорят с подходяща на ситуацията техническа база.

Вече е факт, че в София отвори врати дизел център на световно ниво. Постигането на оптимални резултати в ремонта на помпа дюза от sofia-diesel-center се дължи на високотехнологичната им база и професионално обучени служители. Често обстановката в сервизната част е сравнявана с космическа станция, но за щастие цените далеч не са космически. Центърът предлага широк ценови диапазон, който включва нови и рециклирани дюзи на едни от най-големите имена в афтърмаркета като Bosch, Siemens Delphi и Denso.
Извършените ремонти от центъра са с гаранция за качество, което се дължи на високотехнологичното им оборудване и поетапната методология на работа.Задължително условие е диагностиката на стенд преди започване на ремонта за прецизното установяване на повредата и качественото отремонтиране.

Новите технологии в ремонта на помпи дюзи

Що се отнася до почистването на дюзи, новите технологии са ултразвуковите вани. Иновативното при този метод е, че благодарение на висока честота и интензитет (без загряване) се разрушават и най-фините частици от нагар като се щади метала.Същността на ултразвуковата технология се състои в предаване на механични трептения в течност, при което се проявява явлението кавитация. Положителните и отрицателни вълни, които са излъчени от ултразвуков източник в миещия разтвор, намаляват нуждата от използване на вредни химикали до минимум. Под въздействието на променливото налягане тези мехурчета увеличават размера си, докато достигнат размер, който започва да резонира под въздействието на вълните.
Тази технология има широко приложение за почистване като диапазонът включва и фини технически части като чипове, заради оптималните резултати.

След извършените ремонти и почистване всяка помпа дюза се тества на специализиран стенд от ново поколение, който може нагледно да покаже как работи преди и след ремонта автомобилната част.
Новите технологии в техническото оборудване на центъра позволява не само качествени ремонти на помпи дюзи системи, но и рециклиране на дефектирали такива. Така центърът и сервизната му част се вписват в световната тенденция за екологичнист, която е поставена още при биодизела. Независимо от какви ремонтни или диагниостициращи услуги имате нужда, София Дизел Центърът е ваш надежден партньор, защото работи с качество и гаранция. Ниските цени са следствие от вътрешнофирмената регулация на съотношението материална база-човешки ресурси и се развива с фокус върху клиента.