Подаръци за домакини от giftbox.bg

Поне веднъж в живота ви се е налагало да направите изключително добро впечатление на вечеря, а притеснението и суетенето изобщо не са приятни. Дори да се съмнявате в кулинарните си умения или да нямате време да се направите домашна храна, винаги можете да заложите на кетъринг услуги. Но за да бъде една вечеря на ниво, определено няма как да минете без необходимите сервиз за хранене, чаши, прибори, аксесоари и декорация на масата. От сайта са се постарали да съберат всичко това на едно място и още един куп предложения за подаръци, които няма как да ви оставят безразлични.
Lancaster, New Wish Studio, vertini, Silver frame са само част от имената, които са събрали от онлайн магазина за подаръци чрез най-новите им и модерни предложения в изкуството да правим дома си красив.Декоративните свещи са невероятно стилно и функционално решение за трапезата ви,защото повечето са във формата на цветя и могат да заместят букета от живи цветя, ако не сте успели да набавите такъв, и дори са ароматни.

Дъските за поднасяне на плата от нарязани деликатеси и сирена са абсолютен хит в модерната кулинария. На такава дъска можете да поднесете и типични за италианската кухня брускети със сосиера подходящ сос или леко запечени на фурна сандвичи за предястие. Двуетажните подноси за поднасяне на тип кетъринг хапки внасят стил и изящество на трапезата. Добре е да предвидите и сет за овкусяване на салати и ястия,а не сами да овкусявате храната, защото всеки присъстващ има различен вкус.

Хубаво е приборите за хранене и водните чаши да имат един и същ акцент, което можете постигнете като комбинирате сервизи с един мотив от онлайн магазина.
Ако пък искате да се различни и заложете на изчистен сервиз и цветни чаши или обратното, за да не претрупате масата с цветове.
Не пропускайте салфетките и подложките за чинии.

И вече сте готови за важните вечери в живота ви, а за да направите дома си още по-уютен и да изберете подарък за любимите си хора. Онлайн магазинът е кутия за красота и изящество на достъпни цени.