За всички любители на планинския велосипед

Най-големият онлайн магазин за велосипеди магазинвелосипеди.com предлага на повече от 800 модела велосипеди за всички възрасти и предпочитания. Можете да намерите планински, градски, за дами, детски, шосейни, както и всякакви аксесоари и резервни части за велосипеди. Един от най-впечатляващите модели велосипеди е този за планина. Ето и някои от преимуществата, които той ви печели:
1. планинските велосипеди от магазинвелосипеди.com имат по-здрава и олекотена конструкция, като и по-широки и ограйфени гуми за по-добро сцепление с трудните терени.
2. Дизайнът на велосипеда за планина е изключително спортен и стилен.
3. Ако се спрете на планинския велосипед, вече може да преживеете онова, което наричат социален фитнес. Това означава с помощта на мобилните комуникации и онлайн услугите, велосипедисти да се свързват и състезават помежду си. Общността помага на хората да проследяват пътя, който са изминали чрез iPhone, Android, GPS устройства. Приложението Stravа пък събира на едно място цялата налична информация за познати на човека вело-пътеки и планински пътеки. С негова помощ може да намерите нови дестинации и предизвикателства пред себе си, както и да следите изминатото разстояние и постиженията си.
4. За по-напреднали маутин байкъри и запалени колкоездачи, които обичат състезанията и предизвикателствата в местността „Шилото“ край комплекс „Меден рудник“ в Бургас се провежда атрактивно състезание по планинско колоездене в дисциплината планинско спускане – DOWN HILL BURGAS. Велоклубовете от други градове също организират подобни състезания и събития с велосипеди в цялата страна. Ще споменем само едни от най- известните- Байканджии, „Спици и бодли“ в Казанлък, състезание за купа „България“ и много други. Единственото, което трябва да направите е да проследите информацията за програмата им.
5. Можете да се включите в най-различни инициативи за популяризирането на колоезденето като „Аз карам велосипед, последвай ме!“ и бихте могли да бъдете вдъхновяващ пример за това как се съчетава спорт и отдих с помощта на планински велосипед.
6. Да създавате нови приятелства и да споделяте общо хоби с млади и свежи хора.
7. Да съчетавате планински туризъм и да опознавате красивата българска природа, докато се грижите за здравето и добрия външен вид.
За всички любители на планинския велосипед
Всъщност дали ще си харесате планински велосипед или който и да друг модел, единственото, което е от основно значение е качеството. От магазинвелосипеди обичат колоезденето и спорта и предлагат на клиентите си качествени и модерни модели велосипеди, защото когато си навън и караш трябва да разчиташ на велосипеда си. Предлаганите модели са с гаранция и събират опита и най-модерните решения за превозни средства на две колела, които предлагат най-големите производители в момента. Един клик и ще се убедите сами.