Притежават ли отваряем покрив перголите с алуминиеви ламели?

Както е известно перголите са познати на света още от древността и по-конкретно от Древен Египет, където са били неизменна част от бита и комфорта на тамошното население.

В съвремието може да срещнете различни видове перголи, които са далеч по-модернизирани и модефицирани, благодарение на съвременните технологии. Те ви предлагат редица удобства и варианти не само за защита от слънцето и лошите метеорологични условия, а също и за постигането на по-голям личен комфорт.

В тази връзка в днешната ни публикация ще ви разкажем малко по-подробно за небезизвестните перголи с алуминиеви ламели BioClima с отваряем покрив tenti.info. На този уеб адрес ви очакват различни видове перголи, като тези с ламели от PVC биха могли да ви осигурят ефективна защита и комфорт за всяко ваше настроение. Благодарение на ролетния принцип, на който се отварят ламелите – перголите от този вид представляват перфектното съчетание между естествена вентилация и осветление, а също и стабилна защита от слънце, вятър и валежи. С тях всеки дом може да се снабди със солиден навес, който да се събира или разгъва автоматизирано при ваше желание.

Притежават ли отваряем покрив перголите с алуминиеви ламели?

Освен работещи на ролетен принцип – пероглите с алуминиеви ламели, подобно на всички други модели в tenti сайта, могат да се събират в единия край. Това представлява и функцията отваряем покрив, който представлява най-голям интерес за повечето потенциални купувачи. Подвижният покрив дава възможност не само да се разтварят чрез въртене ламелите до 75°, а позволява и цялостното събиране на конструкцията. Това бива изключително практично решение за монтаж в затворени помещения, които искате да могат да се превръщат и в открити. Друг вариант за съчетаване на монтираните перголи от този модел с алуминиеви ламели BioClima е като около тях се изгради стъклена система, налична в различни разновидности и с разнообразни функции отново от tenti.info.
Не пропускайте да посетите онлайн магазина на уеб адреса tenti, където ви очаква повече информация и редица нагледни примери за перголи с отваряем покрив. Те ви очакват.