Най-ниската цена за сок от арония на Ferma-shayen.com.

Писна ли ви да се чудите и да изпадате в неприятни ситуации, когато пазарувате хранителни продукти за дома в супермаркета.

Вносните плодове и зеленчуци напоследък са на доста по-ниски цени, защото са доказано с много пестициди, а българските производители, разбирайки за това, увеличиха двойно цените на нашата продукция. В такъв случай изпадаме пред избора дали да подкрепим българските производители и пренебрегнем финансовото си състояние за зеленчуци и плодове с по-високо качество или да изберем вносните продукти, които са на по-ниска цена, но са и с много лошо качество.

Ако това е така, и вие сте изпадали в същата дилема, то вече няма място за притеснение, тъй като на страниците на онлайн магазин Ferma-shayen.com се предлагат био зеленчуци и плодове на достъпни цени. Освен тези предложение в каталога може да намерите други артикули като сок от арония и вино от арония.

Сок от арония от ферма Шайен

Този плод се среща много рядко на българския пазар. Обявен е като супер храна заради многото му лечебни свойства. Тези два фактора влияят доста върху цените, на които се предлага на пазара. Ферма Шайен работи съвместно с друга по-малка семейна ферма край граф Русе – Градина ООД, която отглежда големи площи с арония. Те заедно произвеждат този сок и предлагат на клиентите си перфектното съотношение между цена и качество.

Вакумирана опаковка от два литра сок от арония от сайта Ferma-shayen.com може да поръчате на най-ниската цена от 15 лева, което означава 7,50 лева за един литър. Напитката се приготвя изцяло от студено пресовани плодове, които не преминават през никаква термична обработка. В процеса на пресоване и пастьоризация не се добавят никакви консерванти, захари и вода. Това всичко се прави с цел да се запазят всички полезни вещества в плода. Консумацията трябва да е в умерени количества по 50мл, три пъти дневно, на празен стомах, половин час преди храна.