Модерна месарница в София

Посетете модерна месарница в София

Посещението на модерна градска месарница в София може да бъде истинско приключение. Това е мястото, което да ви предложи решение на дилемата какво да сготвите за вечеря. В такъв магазин за месо клиентите имат възможност да избират между три вида месо: готово, полу-готово и сурово.

В една модерна месарница в София няма неприятни миризми, заради които да се налага да си задържате дъха, докато чакате на опашка. Няма натрапчиви миризми на сурово месо, каквито сме срещали в миналото в щандовете за месо по супермаркетите или в  кварталните месарници. Сега такъв остър мирис не съществува заради специалния режим на съхранение зад витрините, с което се гарантира изключителната свежест на месото, изложено зад тях.

От къде се снабдява модерната месарница в София?

Със сигурност в такъв магазин за месо в София ви очаква грандиозно разнообразие от стандартни и нестандартни разфасовки от обикновено месо, натурално месо, българско или сертифицирано чуждестранно месо и подобни продукти за приготвянето на уникални месни ястия – с други думи: изключително богат избор.

Ако сте от хората, на които ще им идват гости, но не сте сигурни дали ще се справите с приготвянето на ястието, някоя месарница в София би могла да ви предложи специална отворена кухня с професионални готвачи, които да приготвят месото пред вас. Така вие ще сте спокойни, а вашите гости ще са истински доволни от вкуса на ястието. Сред предложенията на такива месарници са неустоимите пълнени котлета, корона от котлет или поркета от гърди, които са идеално решение за специални поводи.

Ако пък искате да приготвите поркета от гърди сами у дома, ето рецептата на това уникално ястие:

За продукти, са Ви необходими бекон с кожа, черен пипер, анасон и кимион. Беконът трябва да е с такава дебелина, че да може да се навива на руло. Овкусявате го с подправките и го навивате, след което го завързвате с конец и намазвате с мазнина. Печете го около 2 часа на слаб огън и го нарязвате на филийки с гарнитура по избор.

При поръчката на такива готови ястия, можете да сте сигурни, че порциите са достатъчно големи, за да се чувстват гостите ви наситени, а вие да нямате грижи с готвенето. Можете дори да направите поръчка за следващия ден, когато да ви бъдат доставени до адрес топли, за да ги сервирате директно.

Сред услугите, които една модерна месарница в София предлага, е и опушването, тъй като такива магазини имат собствена сушилня, която им предоставя възможност да приложат както студено, така и топло опушване. Към готовите продукти, можете да откриете и наденици, които се пълнят с прясно накълцано месо.