Колко струват кухненските мивки Тека?

Изгодният ремонт винаги е свързан с предварителни изчисления и понякога с повече усилия, отколкото сме предполагали в началото.

Добре, но в повечето случаи наистина си заслужава. Вече не е необходимо да отлагате належащия кухненски ремонт, защото ще ви излезе прекалено скъпо. Можете да се възползвате от промоционалните цени на кухненските мивки Тека във вграждане.com, предлагащ оригинални уреди за вграждане Тека. Като всеки сериозен магазин за кухненски уреди, вграждане.com не предлага частични, а цялостни и функционални решения за вашата кухня. Точно по тази причина в колекциите им ще намерите и кухненски мивки, които със своята модерна и нестандартна визия са очаквания завършек на модерната кухнята.

Колко струват кухненските мивки Тека?

Съперничат си две уникални предложения за изработка- иносковите и микролен мивки. Микроленът е най-новата и естетически издържана алтернатива на инокса. Притежава лек деликатен релеф, който придава матово излъчване на мивката. Иноксът на свой ред е почти неразрушим- не ръждясва, не се захабява, лесно се поддържа и пасва идеално на всякакви видове интериорен дизайн на кухнята. В този ред на мисли, покупката на иноксова мивка за вграждане ви предлага решение за вашата кухня, което е повече от функционално. Стандартната гаранция за кухненските мивки Тека е 15 години, но реално експлатационния й живот при правилно третиране е около 2-3 пъти по-дълъг. Това се дължи на високото съдържание на хром в инокса, който влиза във взаимодействие с кислорода от въздуха и образува защитен слой. Явлението е известно като самозапечатване и предпазва инокса от корозия.

Еволюцията на кухненските мивки е започнала столетия назад в историята. Днешните разработки на Тека са достигнали до създаването на кухненски мивки със сензорен смесител за вода. Високият клас мивки за кухня на немската марка можете да намерите на вграждане.com и можете да избирате от изключително голямо разнообразие мивки с огромна функционалност. Възможност за добавяне на резачка за боклук или модел с обръщане. А цените са повече от впечатляващи. Убедете се сами!