Как да се сдобиете в ловни пушки?

Притежанието на ловно оръжие у нас бива строго регламентирано и за това има определени изисквания. Какви са те и от къде да закупите качествени ловни пушки ще разберете в следващите няколко изречения.

Намирането на оръжие за лов не е никак трудно, тъй като в страната се предлагат такива във всеки оръжеен и ловен магазин. Нашето предложение е да посетите магазин за ловни принадлежности Таргет, който предлага ловни пушки в Кърджали на target84.eu.

С какво се характеризират те?
Като за начало нека да ви запознаем малко по-подробно с магазина. Освен различни по вид оръжия, в него ще попаднете и на разнообразни аксесоари за лов. Можете да се възползвате от предложенията им за дрехи, подходящи за лов, които биват различни видове – тениски, ходещи спални чували, термо бельо, ръкавици и други, като при посещението на target84.eu можете да ги разгледате в категорията „Ловни дрехи“.

Освен тях ви очакват и много полезни артикули като оптика за нощно виждане, средства за самозащита, ловни боеприпаси, reloading артикули и т.н Всяко едно нещо от изброените можете да закупите директно от сайта на ловния магазин.
Ловните пушки в Кърджали обаче, които предлагат, както и като цяло всички останали видове оръжия – не можете да поръчате през интернет, а трябва да купите единствено лично, чрез посещение на магазина.
Как да се сдобиете в ловни пушки?
Както знаете, продажбата на оръжия у нас не може да става през интернет, но посещавайки сайта на магазин Таргет – target84.eu бихте могли да изберете между различни видове ловни пушки в Кърджали и карабини.
Наличните ловни пушки са гладкоцевни и се делят на: Класически ловни пушки и ловни автомати.

За да притежавате гладкоцевно оръжие, което е и най-разпространеното сред ловците, е необходимо да притежавате разрешение за придобиване от службите на КОС, което се издава към съответното регионално полицейско управление по местоживеене. За да може да ви бъде издадено такова разрешително за притежание на гладкоцевни ловни пушки от Кърджали, трябва да представите: Заверена членска карта от ловно сдружение; Заверен ловен билет от държавно лесничейство; Свидетелство за съдимост; Удостоверение от следствена служба; Удостоверение от данъчна служба за дължими данъци; Удостоверение от психодиспансер; Удостоверение за психологическа пригодност.
Ако вече имате разрешително за притежание на гладкоцевно оръжие, наличните ловни пушки в Кърджали от магазин за лов Таргет ви очакват!