Ревматолог по здравна каса: къде да търсим такъв в София?

Здравето, като ценност, най-често се забелязва, когато се разклати и заеме една основна част от битието на човека.

Тогава си даваме сметка колко различно е ежедневието ни и всички дейности, които правим или бихме желали да правим, ако бяхме в добро здраве. На този принцип, колкото по-рано се установи даден проблем – толкова по-добре за неговото премахване или повлияване в положителна посока. По въпроса с много разпространените ревматични заболявания и тяхното многообразие, е важно да се изследват навреме, за да се избегнат някои по-тежки последици, доколкото това е възможно. Ревматолог по здравна каса: къде да търсим такъв в София? Ако имате нужда от такъв специалист, то можете да го намерите в центъра на града виж повече. Д-р Цветослав Георгиев работи в доболнична помощ в ДКЦ-2, на изключително комуникативно място, което изключва всяко оправдание от страна на пациентите, които имат склонност да отлагат прегледите.

Ревматолог по здравна каса: къде да търсим такъв в София?

Д-р Георгиев е ревматолог, който работи по здравната каса, което е удобство за всеки, който има желание да се прегледа с направление. Специалистът завършва своята дисертация в Клиниката по ревматология към УМБАЛ „Св. Иван Рилски“, през 2018 г., където до тогава е специализант и в момента практикува и непрекъснато се развива в своята област. Освен с пациенти, той се занимава и със специализирани трудове и публикации в престижни списания, като Medical Principles and Practice, Archives of Rheumatology, където е рецензент, а в Rheumatology International също е и част от редакторския колектив.

Освен с прегледи на опорно-двигателния апарат, специалистът се занимава също и с приготвянето на богата на тромбоцити плазма, както и с разчитане на имунологични и образни изследвания. Понякога, ако се касае за хроничен проблем, например или в други случаи, се налага повече от един преглед и наличие на изследвания, за да може да се определи диагнозата с точност. За това, не отлагайте, а посетете ревматолога, който работи и по здравна каса. Приемните часове на специалиста можете да видите в страниците на Revmatolog.bg, както и някои препоръки и отзиви на база опита му с пациенти. Изберете здравето и не отлагайте необходимите прегледи при специалист.