Инфрачервено отопление: има ли значение вида радиатор?

Когато говорим за иновативните начини за отопление на дома – обикновено си представяме компактни отоплителни тела, които имат малък разход на енергия и отопляват ефективно помещението, където са поставени.

В следващите изречения обаче ще си поговорим не само за един нов начин за повече топлина през зимата, но и за един природен, естествен вид инфрачервено отопление.

Навярно сте чували за него покрай учебните предмети в училище и изучаването на слънчевата система. Както е известно Слънцето затопля планетата Земя по абсолютно същия начин – чрез инфрачервени лъчи. В зависимост от тяхната дължина, т.е разположението на земята от източника на топлина – те биват по-силни или по-слаби. Съотоветно температурите биват по-високи или по-ниски. Накратко – природа. И тъй като природните феномени са единственото нещо, което човек не може да контролира – то поне може да се учим от тях. Именно така се ражда и инфрачервеното отопление на flyme.bg, за което ще ви разкажем в следващите няколко изречения.

Както вече разбрахте, то е природен начин за произвеждане на ефективна топлина. А какво по-ефективно от пренасянето на естествените инфрачервени лъчи у дома, когато навън е студено. Инфрачервените радиатори на flyme директния вносител, са идеалния вариант за икономичен избор на повече топлина и уют през зимата. Магията на всяко инфрачервно отопление е в силата на лъчите, които проникват до всяка тъкан на тялото. по този начин те осигуряват максимален комфорт и релакс, докато се чувствате наистина затоплени и добре у дома или на работното си място. Повече за ползите от този естествен начин за отопление ще научите от сайта на магазина – flyme.bg.

Инфрачервено отопление: има ли значение вида радиатор?

А ние ще се спрем на керамичните тела за инфрачервено отопление, които ви очакват в онлайн магазина. Има ли начение какъв ще е радиатора, тъй като със сигурност през годините сте срещали различни видове. Всъщност – да! При достигане на желаната от вас температура умните радиатори на flyme се изключват, като спират да се захранват с ток, а програмата, която сте задали за отопление, продължава да работи. Нагрятата керамика не спира да излъчва топлина дори когато уредът за инфрачервено отопление е изключен. Не пропускайте да научите повече по темата на flyme.bg. Те ви очакват!