Крие ли рискове поставянето на дентални импланти

Да изберете да се доверите на поставянето на дентални импланти е един разумен избор, тъй като не са тайна редицата им предимства.

В днешната ни публикация обаче няма да говорим за това какви са преимуществата на зъбните импланти пред останалите начини да възвърнете цялостния вид на красивата си усмивка. Напротив – ще поговорим за възможните рискове при лечението с импланти и как те могат да предотвратят възстановяването ви след интервенцията.

Както със сигурност сте чували, а можете и да научите от aleksandarvalev.com – зъбните импланти са сред най-успешните методи в имплантологията за възстановяването на липсващи зъби. При тях са гарантирани до 97% успеваемост, а критериите, по които превъзхождат всички останали методи са поне три. Накратко – правейки избор да се доверите на д-р Вълев и започването на лечение със зъбни импланти, вие си осигурявате: вечна издръжливост на поставените импланти, по-здрави странични зъби (които не се изпилват) и запазване на костта.

Но ето и кои са рисковете, които ви грозят по време на и след манипулацията с дентални импланти:

Крие ли рискове поставянето на дентални импланти

Навярно сте запознати с факта, че извършването на подобна прецизна операция изисква значителна подготовка от страна на зъболекаря ви. Това по своему означава, че той трябва да обърне внимание освен на състоянието на устната ви кухина, още и на цялостното ви здравословно състояние. В случай, че отговаряте на следните предпоставки, които не гарантират поставянето на денталните импланти – може би ще се наложи да се консултирате със специалист като д-р Вълев, за да обсъдите или преосмислите избора си за поставяне на зъбни импланти. Противопоказни състояния и зависимости са: тютюнопушенето, лошата зъбна хигиена, диабетът, остеопорозата. Накратко – не е задължително, но е възможно при хора, които спадат към тези категории – поставянето на зъбни импланти да не е успешно. Причината се корени във вероятността денталните импланти да бъдат отхвърлени.
В краен случай – дори и да сте пушач или да имате някакъв друг проблем, посочен като противопоказание, доверявайки се на модерната дентална медицина и дългогодишния опит на д-р Вълев от зъболекарска клиника aleksandarvalev.com – не бива да се притеснявате, защото винаги има начин да се възвърне безупречния вид на усмивката ви. Това, което трябва да направите е да посетите aleksandarvalev.com.