Как да се включите в организирано гмуркане с акваланг в Гърция?

Приключенията не съществуват само на малкия екран.

Вие също можете да се гмурнете в едно незабравимо изживяване чрез организираното гмуркане с акваланг в Гърция SkyVision. Какво представлява то, кой го организира и как да станете част от него – предстои да научите в следващите няколко изречения.

От SkyVision.bg сайтът ви предлагат изгодни цени на ваучери за подводна разходка в кристалните води на Никити (Гърция). Ако успяхме да привлечем интереса ви – редно е да споменем, че противно на очакванията, ваучерът, който ще закупите, наистина си струва.

Подводният свят, който ще ви разкрие, е обаятелен и ще е голям пропуск да не го видите. В този ред на мисли освен за вас, с ваучер за гмуркане в Гърция може да зарадвате и свой близък приятел или любим. Именно, за да не се гмуркате сами от SkyVision предоставят отстъпка от цената за всеки следващ, записал се с вас, човек.

В цената на ваучера за гмуркане с акваланг от SkyVision са включени: Пълното оборудване, необходимо за гмуркането и квалифициран водолазен инструктор; Подробен инструктаж и подводна разходка с продължителност около 40 минути; Видео заснемане, което ще получите след излизане от водата.

Как да се включите в организирано гмуркане с акваланг в Гърция?

Гарантирано едно подобно изживяване със записан видеоклип към него – остава запечатано в съзнанието ви за цял живот. А нали животът е за това – да създавате спиращи дъха спомени.

Този ваучер може да се превърне в перфектното допълнение и към вашата слънчева почивка в южната ни съседка. Накратко – това е просто поредния повод да се убедите, че няма невъзможни неща. Минималната възраст за влизане под водата за това очарователно приключение е 10 години, а за непълнолетни лица задължително се изисква писмена декларация за съгласие от родител.

Индивидуално или дружно с роднини и приятели – потопете се в света на морските създания. Повече информация относно всичко, което ви интересува за гмуркането с акваланг в Гърция, ви очаква на SkyVision.bg!