Elit2bg.com – най-добрите апартаменти под наем в Слънчев бряг

Има ли човек, който да не копнее вече по това време на годината за своята лятна почивка в някой красив морски курорт? Ние имаме страхотното черноморие – красиви брегове, златисти пясъчни дюни, синьо море и страхотен климат с морски прохладен бриз.

Изберете някой от страхотните апартаменти под наем в Слънчев бряг на апартхотел Елит 2. Всички те са изцяло обзаведени и пригодени за живеене в кратък или дълъг срок. Има различни по вид и по големина апартаменти под наем – студиа, двустайни и тристайни. Всички те са с гледа към морето и златистите пясъчни дюни на морския курорт.

Elit2bg.com - най-добрите апартаменти под наем в Слънчев бряг

Местоположението на този апартхотел е точно в десетката. Първо, разположено е около много зеленина и реката, която преминава през целия курорт – това еи отдалечава от шумотевицата, която не спира в най-пиковите дни на сезона. Второ, намира се непосредствено до най-известния плаж на българското черноморие – Cacao Beach. За броени крачки сте там през деня за релакс и събиране на витамин Д, а вечерта за купони до зори в най-посещаваните нощни заведения в курорта. Апартхотел Елит 2 се намира и на близко разстояние от пешеходната алея, където са позиционирани всички останали заведения, ресторанти и дискотеки. До комплекса има автобусна спирка, откъдето може да си хванете автобус, който да ви закара до съседните курортни комплекси и населени места като Бургас, Равда, Несебър, Свети Влас, Поморие, Обзор, Созопол и т.н.

Ако сте се изморили след няколко дни дълги разходки, купони до зори и обикаляне из южното черноморие, то без проблем може да останете в самия апартхотел, където има басейн, чадъри и шезлонги, безплатни за всички гости на хотела. Направете резервацията си още сега само с един клик на Elit2bg.com или с обаждане на телефонен номер +359 886 881 910. Побързайте, защото апартаментите се изчерпват, а сезон Лято 2019 ви очаква с отворени обятия!