Рационално ли е инвестирането в автосервизно оборудване втора ръка?

Като всяка значителна инвестиция и оборудването на автосервиз крие своите рискове и предизвикателства.

Преди всичко за всеки инвеститор е важно да има ясна визия за управлението на средствата си. Ето защо работата с надежден партньор като garagent.com дава значителни предимства при взимането на гъвкави финансови решения за автосервизния бизнес.
Компанията разполага офиси в Сливен, Пловдив и София, както и онлайн форма за контакт през официалния й сайт. Утвърденото през годините име на Гар Агент е следствие от пътя на развитие и специализация, които започва преди повече от две десетилетия. Днес компанията предлага всички видове технически проверки и тестове на автосервизно и гаражно оборудване, което гарантира изправността на уредите втора употреба.

Рационално ли е инвестирането в автосервизно оборудване втора ръка?

Ако спецификата на съответния автосервиз позволява оборудването в по-голямата си част с техническа база втора ръка, това значително намалява разходите за оборудване. Факт е, че автосервизното оборудване втора употреба се предлага на по-ниски пазарни цени, но опасенията, че може да създава периодично проблеми и да изисква инвестиране в ремонти също не са за подценяване. Ето защо работата с фирма като Гар Агент ви дава сигурността, че правите рационална и качествена покупка за вашия бизнес, която е минала всички задължителни тестове за изправност.
Метрологични тестове, калибриране на измервателни уреди, дистанционна поддръжка, софтуерни ъпдейти са само част от услугите, които можете да ползвате и можете да сте сигурни че фокусът е винаги върху нуждите на клиента. Релевантни финансови решения като изплащане на лизинг и конкурентни цени наред с отстъпките са само част от предимствата на работата с Гар Агент. Що се отнася до бързото и комплексно изпълнение, при тях можете да разчитате на доставка, монтаж на автосервизното и гаражно оборудване, обучения и гаранционна и извънгаранционна поддръжка.